Mikrolån nu og låne penge i dag

Hvad er et mikrolån? – Penge på dagen

I Danmark bliver der tilbudt en række lån, og alle har de en lidt forskellige karakter. Der er realkreditlån og banklån, som er de lån, man typisk forbinder økonomisk støtte med. Dog er de efterhånden langt fra det eneste bud, når du bevæger dig ud på det store lånemarked i din søgen efter noget, som er skræddersyet til dig og din økonomiske situation. Der er nemlig poppet en række online lån frem, der i flere tilfælde kan være en fornuftig mulighed, hvis man skal bruge penge her og nu. Blandt de mest populære kan nævnes SMS-, forbrugs-, kvik- og mikrolån samt mange flere. Disse lån ligner meget hinanden i opbygningen, men i artiklen her vil fokus være på mikrolånet. Som det fremgår af navnet, er det et mindre beløb, det drejer sig om, hvilket er styrken ved denne låntype, idet den kan blive brugt i situationer, hvor du pludselig står med en lidt højere regning, eller hvis du støder ind i et tilbud, du ikke kan sige nej til.

Brug dit mikrolån til lige det, du vil

Et mikrolån handler som sagt om et mindre beløb, der skal betales tilbage indenfor en kortere periode. Et sådant lån beløber sig typisk fra 0 – 15.000 kr. – afhængig af den enkelte situation. Lige netop mikrolånet har blomstret meget i den senere tid, når man skuer ud over det danske land. Den voksende efterspørgsel efter lånet er ikke uden grund, idet den har en række fordele, du kan nyde godt af. Med et sådant lån bliver dine penge ikke øremærket til noget bestemt, og du kan som nævnt bruge dem på den ekstra regning eller den nyeste gadget, som du ikke kan leve uden. Endvidere kan den bruges på tøj, køkkenudstyr, noget til haven samt meget mere – det er helt op til dig. Desuden er der ikke mange krav, når du skal optage denne type lån. Dog er der alligevel lidt, du skal have for øje, men heldigvis er disse lige til samt lette at opfylde.

Krav du skal være opmærksom på

Selvfølgelig kan man ikke optage et lån uden nogle krav. Dog er det, du vil blive mødt med, meget begrænset, når det kommer til mikrolånet. Kravene er forskellig fra virksomhed til virksomhed, men typisk er det følgende:

  • Minimumsalderen er 18 år. Dog kræver nogle udbydere, at du er ældre
  • Du er statsborgerskab i Danmark
  • Du er bosat i Danmark
  • Du er ikke registreret RKI
  • Du skal have en stabil indkomst.

Disse betingelser er ikke særlig omfattende, og der vil da også være virksomheder, som har højere krav. Kort sagt er der dog ikke meget, du skal opfylde, hvis du går med planer om et mikrolån. Fremgår de forskellige krav ikke af den udbyder, hvorved du vil låne penge, vil der altid være mulighed for, at du kan komme i kontakt med virksomheden, hvorfor de så kan gennemgå de krav, der bliver stillet, når de skal udlåne penge.

Grundlæggende er mikrolån skræddersyet til dig, der skal bruge nogle penge her og nu – uden det store besvær. Du kan finde mikrolån og kviklån i vores feed.