Forbrugslån

Hvad er et forbrugslån? Find det bedste og billigste!

Står du og mangler penge til noget, som du ikke kan undvære i din hverdag, så er et forbrugslån en god løsning. Med denne type lån har du en større frihed, end hvis du låner pengene i banken. Et forbrugslån er for dig, som gerne vil tage et lån hurtigt, nemt og billigt.

I en travl hverdag er det en smart løsning, da du modtager pengene på din konto blot et par timer efter, at du har indsendt din ansøgning. Fortsætter efter annoncer..

Du behøver ikke at stille noget til sikkerhed

Et forbrugslån kan tilbydes af de forskellige banker, men også af forskellige butikker eller låneudbydere. Du kan fx tage et forbrugslån nede i den lokale butik, hvor du skal til at købe en ny vaskemaskine eller ny computer.

Generelt er forbrugslån målrettet til dit forbrug og ikke til investering i større ting som fx en bil eller et hus. Med et forbrugslån er det ikke muligt for udbyderen af lånet at tage sikkerhed i lånet. Det betyder, at du ikke skal være bekymret for, at de kommer og vil sætte pant i nogen af dine ejendele.

 

Fordelene ved et forbrugslån

Det smarte ved et forbrugslån er, at du hurtigt og nemt kan tage lånet på nettet. Alt, hvad du skal gøre, er at finde ud af, hvor mange penge du vil låne, og hvor lang tid lånet skal løbe over. Herefter er det eneste, du skal gøre, at indtaste dine oplysninger, og efter blot et par dage vil du modtage pengene.

Med et forbrugslån er der også en større frihed, da du kan bruge pengene til, præcis hvad du har lyst til lige nu og her. Normalt når du låner penge i banken, skal du fortælle, hvorfor du vil tage et lån, og hvad du vil bruge pengene til. Det skal du ikke, når du tager et forbrugslån.

Find bedste forbrugslån

For at finde det rette forbrugslån for dig er der nogle ting, som du skal have gjort op med dig selv på forhånd, før du søger om at låne pengene. Først og fremmest skal du finde ud af præcis, hvor mange penge du gerne vil låne.

Dernæst skal du gøre op med dig selv, hvor lang en løbetid du ønsker, at dit forbrugslån skal have. Løbetiden angiver, over hvor lang tid du ønsker at betale lånet tilbage. Løbetiden bestemmer derfor også, hvor meget du skal betale tilbage per måned.

Her er det vigtigt, at du sætter dig ned og lægger et realistisk budget, så du kan betale dit lån tilbage.

Få det billigste lån

For at finde det billigste forbrugslån er det en god ide at finde og sammenligne de mange forskellige udbyderes tilbud.

På den måde øger du chancerne for at finde det billigste forbrugslån, så du i sidste ende faktisk kan spare nogle penge og undgå at bruge unødvendige ekstra penge på et dyrt lån.

Når du sammenligner de forskellige udbyderes tilbud af forbrugslån, anbefales det, at du kigger på det, der kaldes ÅOP, som står for Årlig Omkostning i Procent.

Nyttige links: