Ansøg lån

Står du og mangler penge? Så behøver du ikke lede ret meget længere. Sammenlign forbrugslån! Du kan ganske nemt og smertefrit sammenligne og ansøge forbrugslån her på nettet. Der er rigtig mange fordele ved det, og det er kun renten, der er højere i forhold til andre lån i fx en bank.

Men ellers er det meget mere frit, og du skal ikke til at arrangere et møde med din bank og finde på gode argumenter til, hvorfor du skal låne en given sum penge.

 

Lån forbrugslån online

Når du skal sammenligne forbrugslån, så anbefaler vi, at du ser efter, hvor du får den laveste tilbagebetalingsrente, så det koster dig mindst muligt at låne. De hurtige lån er heldigvis efterhånden blevet så fair, at der stort set kun er fordele ved at etablere et hurtigt forbrugslån her på nettet. For der er kommet så mange udbydere til, at det har udløst en priskrig. Sammenlign forbrugslån og spar penge! For at få kunder i butikken slås de om at tilbyde de mest gunstige vilkår for forbrugerne, og det vil sige, at renten presses i bund.

Brug dit NemID og få svar med en gang

Du sætter dig bare foran computeren med dit NemID, og så kan du ansøge helt gratis på få minutter – og du modtager svar lige så hurtigt. Et forbrugslån på nettet er en rigtig god facilitator til dig, der står og mangler penge her og nu, men som af den eller anden årsag ikke vil i banken efter penge. Derfor kan du sidde i ro og mag, når du har tid, og så ansøge om et forbrugslån, så du kan få råd til dine drømme.

Ansøg forbrugslån hjemmefra

Det er meget forskelligt, hvor meget du kan låne hos de enkelte udbydere. Nogle kræver, at du er over 21 år, og så kan du måske låne helt op til 400.000 kroner nærmest uden at blinke. Andre steder skal du være 18 år, og her skal du heller ikke stille sikkerhed eller garanti for lånet. Din afbetaling kører ganske automatisk via Betalingsservice. Du vælger i øvrigt selv, over hvor lang tid du ønsker at tilbagebetale dit lån.

Du kan blive meget klogere på de enkelte udbydere samt hvilke krav de stiller til dig som potentiel låntager her på nettet, og du bør gøre dig selv den tjeneste, at du lige sonderer terrænet, før du låner. Men når du så har besluttet dig for at etablere et forbrugslån på nettet, så går der ikke mange minutter, før du har pengene på din konto.

Bestem selv hvad du bruger pengene på

Det er så enkelt, at du kan gøre det hjemmefra, og du kan gøre det lige præcis, når det passer dig. Og for at gøre det endnu bedre kan du vælge at optage et lån, hvor du får en afdragsfri periode, så du kan købe dig selv lidt mere økonomisk frirum.

Du bestemmer fuldstændigt selv, hvad du bruger dine penge til. Det er dig, der låner, så det er dit valg. Undersøg de mange gode muligheder for et billigt forbrugslån her online og find det lån, der passer bedst til din økonomi og dine behov. Sammenlign forbrugslån og find det bedste alternativet for dig!

Sammenlign kredit og lån

Her hos Sammenlignkredit, kan du sammenligne de bedste forbrugslån og kviklån i Danmark, og gøre et smart valg af lån. Vi har listet op næsten alt af forbrugslån der findes i Danmark, og du kan nemt vurdere hvilke lån der padser bedst for dig. Der er mange forskellige parametre der spiller ind når du skal sammenligne forbrugslån, og vi mener selv, at vi har taget med de vigtigste. Du finder forbrugslån her på forsiden, men du kan også sammenligne kviklån, ved at navigere gennem menuen.

Låne penge

Nogle gange behøver nogle af os lidt ekstra kapital. I mange tilfælde er et forbrugslån eller kviklån en god løsning, hvor du får hurtig adgang til penge uden meget papirarbejde eller sikkerhedsgarantier. Der kan være mange grunde til, at du ønsker at låne penge uden sikkerhed, men mange mennesker bruger pengene til at refinansiere små lån og kreditter til at reducere månedlige udgifter. Andre populære formål omfatter renovering af huset, ny bil eller båd og ferierejser.

Et forbrugslån er et lån, hvor du ikke behøver at angive nogen form for sikkerhed, og du ikke angiver hvad man skal bruge pengene til. Dette adskiller sig fra eksempevis realkreditlån, hvor banken tager et pant i ejendommen som sikkerhed for lånet. Forbrugslån er ofte omtalt som det private marked, blancolån eller blot lån uden sikkerhedsstillelse.

Tips inden du låner

Når du søger om et forbrugslån, hvilket jo er et lån uden sikkerhed, kan du spare en god del penge ved at sammenligne forbrukslånene på forhånd. Læs gennem vores tips nedenfor, så du er bedre forberedt, når din låneansøgning skal udfyldes.

Lån til det du vil ha

Den første ting at tænke på er – har jeg råd til dette forbrugslån? For selv om banker vil nyde din ansøgning, er det dig, der kender dine økonomiske behov. Brug vores låneberegner til at finde ud af, hvor meget et forbrugeslån vil påvirke dine personlige finanser.

Endvidere er ærlighed mod banken en vigtig faktor. Der er ingen mening i at lyve om en for høj indkomst – det kommer til at blive afsløret, eller så det ville betyde noget at gå ud over evnen til at betale din gæld. Hvis du ansøger om et lån i en fysisk bank, kan de kræve dokumentation for dine finanser (sidste års selvangivelser, lønsedler osv), men de fleste mennesker bruger i dag rene internetbanker, og der vil alle data om dig indsamles fra skat og RKI.

Sammenlign flere lån

Det du skal undgå at gøre er at kaste dig over det første, og tilsyneladende bedste forbrugslån på dagen. Brug lidt tid at sammenligne forskellige udbydere, og find et lån der passer dig. Renten er nøglen her, da det er den, der bestemmer, hvor dyrt lånet vil være for dig i det lange løb. Vi kan fortælle, at et forbrugeslån kan have en lav sats som 7 procent – eller strække sig op til næsten 30 procent! Nu behøver man ikkr at være en raketvidenskabsmand for at vide, at tusindvis af hårdt erhvervede kroner flyer ud af vinduet.

Find et lån billigt – spar penge

Husk også, at den rente, der er annonceret, er ikke nødvendigvis den du får tilbudt. Renten er nemlig givet efter din indkomst, så det vil være individuelt. Husk også, at det er muligt at forhandle renten, ved for eksempel at bruge argumenter, at en anden bank giver dig en bedre aftale. Et lille lån vil for eksempel have højere renter end normale lån.

Af den grund, er det en god ide, at ansøge flere steder samtidigt, hvor du så kan sammenligne de tilbud du får på forbrugslån.

Tilbagebetaling af lån

Hvis du undlader at lave din egen tilbagebetaling planen, så kommer banken sikkert til at hjælpe dig med dette. Husk at bruge tid på at finde ud af, hvor lang tilbagebetalingstid du virkelig har brug. Jo længere du bruger, jo dyrere er lånet, så for de fleste vil det betale sig at nedbetale indenfor så kort tid som muligt, så længe økonomien kan tåle det.